WIESKA - HIEKOITUSKAUHA

Wieska hiekoituskauhalla sujuu pihojen sekä katujen hiekoitustyöt tehokkaasti! Hiekoituskauha soveltuu hiekan, murskeen sekä suolan levittämiseen.

Optimoitu telasyöttö tekee hiekoitusjäljestä turvallisen alustan kulkijoille. Levitettävän hiekan annostelumäärää voidaan säätää portaattomasti virtauksen säätöventtiilillä. Vakiovarusteena pyörivä murskainakseli helpottaa hiekan virtausta

WIESKA hiekoituskauhojen voimansiirto on sijoitettu suojaan runkorakenteen sisälle ja päädyt on muotoiltu täysin suoriksi. Tämä helpottaa kauhalla työskentelyä ja estää rikkoontumista. 

Hiekoituskauhat ovat saatavana kaikilla yleisillä kuormainsovitteilla sekä kolmipistekiinnityksellä, jolloin kauha voidaan kiinnittää myös traktorin takanostolaitteeseen.
 
Hiekoituskauhan vakiovarusteita ovat telasyöttö, murskainakseli, virtauksensäätöventtiili ja irrotettavat seulatangot. Lisävarusteina on saatavilla pultattava kuormainsovite, kolmipistekiinnitys, kallistussylinteri ja suojapressu.
 
Tutustu tuotteeseen alla ja pyydä tarjous tai kysy lisää!

KuvaT

Tekniset tiedot

 MalliTilavuusLeveysTyöleveysKorkeusPaino 
W10HT1000 l215 cm195 cm92 cm500 kg 
W16HT1600 l252 cm232 cm118 cm660 kG 

Hiekoituskauhan Lisävarusteet

Hiekoituskauhan lisävarusteina on saatavilla pultattava kuormainsovite, kolmipistekiinnitys, kallistussylinteri ja suojapressu.

Saisinko tarjouksen?

Lomake on suojattu roskapostilta käyttäen reCAPTCHA | Tietosuoja | Ehdot